Srbija ostala bez dama na Australijan openu: Nina Stojanović ispala u prvom kolu!

Autor:

Sport

22.01.2020

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Stojanović završila je takmičenje na Australijan openu već u prvoj rundi pošto je u dva seta poražena od Ruskinje Anastasije Pavljučenkove 6:1 i 7:5. Srbija je tako ostala bez jedine teniserke u glavnom žrebu Australijen opena.

RepublikaFoto: Starsport
Nina Stojanović

Nina je veoma loše otvorila duel sa Anastasijom koja je 30. nosilac u Melburnu. Izgubila je svoj prvi servis gem, a iako je uspela da vrati brejk i da smanji na 2:1 u naredna četri gema nije bila konkurentna i izgubila je veoma brzo prvi set 6:1.

U drugom setu je međutim Stojanovićeva igrala mnogo bolje i uspela je prva da uzme servis protivnici i da povede 4:2, da bi Pavljučenkova odmah uzvratila.

Ruskinja je zatim lakše dobijala svoje servis gemove, da bi srpskoj igračici oduzela servis u momentu kada je to po nju bilo najkritičnije.

Posle 11 gemova je bilo 6:5 za Pavljučenkovu koja je servirala za meč. Probala je Nina i tada da se vrati, spasila je jednu meč loptu na 40:30, ali je 30. nosilac ipak bila smirenija i dobila je odlučujući gem za 7:5.

Nakon što je dobila jedinu srpsku igračicu u glavnom žrebu Pavljučenkova će igrati sa boljom iz duela Tounsend - Pegula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading