(FOTO) Fenomenalna čestitka predsednika Vučića za istorijske šampione ATP kupa!

Autor:

Sport

12.01.2020

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je našim teniserima posle osvojenog ATP kupa i pobede nad Španijom u finalu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Ponosan.. Aleksandar Vučić

Čestitku prenosimo u celosti:

- Čestitam od srca na maestralnoj istorijskoj pobedi! Po prvi put u istoriji, upravo Srbija osvaja trofej ATP Kupa! Hvala vam što ste i ovoga puta proslavili ime naše zemlje i popeli je na pijedestal najvećih šampiona! Srbija se ponosi vama zbog srčanosti i energije koju ste pokazali na svakom koraku do pobede. Hvala vam što je naša zemlja ponovo na vrhu sveta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Miki

12.01.2020 15:09

Predsednik Vucic zna da ceni tudje uspehe, nasi sportisti su to i zasluzili svojim rezultatima, konacno da se drzava setila da pomogne teniserima Srbije, svaka cast predsedniku Vucicu.

Mima

12.01.2020 15:14

Sve čestitke za najbolje ambasadore naše zemlje, i veliko hvala našem narodu u Australiji na podršci koju su pružali iz meča u meč.

Nikola

12.01.2020 15:15

Predsednik Vučić poslednjih godina dao je poseban akcenat na spor naše zemlje. Svaki uspeh naših sportista treba da se čestita i nagradi, pogotovo u ovakvom svetskom takmičenju.

mirno

12.01.2020 15:16

Svaka cast nasim teniserima, pokazali su da je srbija zemlja tenisa...