(VIDEO) Sigurno su jedini par koji bi otišao na ovo mesto: Novak pozvao Jelenu u "znojavi" izlazak, pa joj postavio izazov!

Autor:

Sport

25.12.2019

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković se vredno priprema za početak sezone i povratak na tron, ako sudimo po iscrpljujućim treninzima. Drugi reket sveta je podelio sa fanovima kako izgleda njegov običan dan u teretani, a supruga Jelena je pokušala da odgovori na izazov i odradi iste vežbe kao njen dragi, i nećete verovati koliko je dobra u tome.

RepublikaFoto: instagram.com/jelenadjokovicndf
Novak i Jelena Đoković

Đoković je više puta pokazao koliko se njegovi treninzi razlikuju od drugih, ali ovog puta je prevazišao samog sebe. Težina vežbi je nerovatna, a Srbin izgleda kao da ceo dan može da izdrži ove napore.

Pogledajte kako izgleda njegov trening.

 

 

Jelena i Novak sigurno nisu običan par, to su dokazali i ovog puta. Znali smo da je Jelena u dobroj formi, ali nismo se nadali da može da izdrži Noletove "spartanske" treninge.

Jelena je podelila snimak na društvenim mrežama kojim je oduševila fanove.

- Znojavi izlazak sa mojim čovekom - uz emotikone koji simbolizuju ljubav i snagu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweaty date night with my man ??? @djokernole

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Dec 24, 2019 at 1:14pm PST

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading