Sve su maske pale: Otkriveno šta Rodžer misli o Novaku i to vam se neće svideti!

Autor:

Sport

16.12.2019

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković i Rodžer Federer su veliki rivali. Godinama se piše o njihovom međusobnom odnosu, a sada je konačno otkriveno kakvo mišljenje o Novaku ima Rodžer.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rodžer Federer

Novakov otac Srđan Đoković godinama tvrdi da Rodžer ne poštuje Novaka, a sada njegove reči dobijaju na težini.

Bivši 26. igrač sveta Klaudio Mecadri, koji je bio kapiten Dejvis kup reprezentacije Švajcarske kada je za nju debitovao Federer, otkrio je za "Skaj sport" detalje iz odnosa dva velika asa.

- Federer mi je rekao da ima čudan odnos sa Novakom Đokovićem jer nikada nije uspeo da ga razume - rekao je Mecadri.

On je nastavio u istom ritmu.

- Kada je pokušavao da priča sa njim, pored onih uobičajenih petominutnih ćaskanja, nikada nije uspevao da u potpunosti razume Novakovo držanje. On tvrdi da Đoković kaže jedno, a potom ponekad uradi nešto sasvim suprotno. Čak i relativno skoro, u Čikagu, na Lejver kupu, Đoković je rekao da je veoma umoran i tražio je da igra što je kasnije moguće, a onda je odjednom hteo da što pre izađe na teren. Čak i kada se o dublovima radilo, a bilo je odlučeno da njih dvojica nastupe zajedno, Đoković je tražio da igraju što ranije. Ne kažem da postoji loš odnos između njih dvojice, ali Federer često ne uspeva da stvarno razume Novaka - zaključio je Mecardi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading