Najgori teniser u istoriji: Ne zna da drži reket u ruci, izgubio sve poene, a tata mu kupio mesto na turniru!

Autor:

Sport

10.12.2019

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na fjučersu za mlade tenisere u Dohi dogodila se nesvakidašnja situacija. Jedan teniser za ceo tok meča nije uspeo da osvoji niti jedan poen.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Šokirao svet svojom partijom... Artem Bahmet

U pitanju je mladi Ukrajinac Artem Bahmet. On nije uspeo da reši nijednu razmenu u svoju korist, a protivnik Kritin Koajkul nijednom nije pogrešio. teniser sa Tajlanda slavio je 6:0, 6:0 za 22 minuta. 

Bahmet je izgubio 48 poena i odmah je na društvenim mrežama proglašen za najgoreg igrača u istoriji tenisa. 


Spekuliše se da je Artem sin bogatih roditelja koji su mu kupili učešće na turniru u Kataru. Dečko u nekoliko navrata nije uspeo čak ni da udari reketom lopticu. Mada, svako može da se prijavi za igranje u kvalifikacijama za Fjučers za 27 dolara, prenosi San.

Naravno postao je hit na društvenim mrežama. Šalili su se na račun Bahmeta, jedan od tviteraša je prokomentarisao da još ima šansu da počne tenisku karijeru, drugi je dodao da igra bolje kada je pijan, dok je bilo onih koji su se pitali da li se radi o profesionalnom meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading