Srpski "dželat" presrećan: Bog mi je dao šansu da budem junak!

Autor:

Sport

22.11.2019

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser Andrej Rubljev bio je veoma zadovoljan posle pobede Rusije nad Srbijom u četvrtfinalu finalnog turnira Dejvis kupa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrej Rubljov

Rusi su posle trijumfa u dublu slavili ukupnim rezultatom 2:1.

Rubljev je prvi poen Rusima doneo u singlu pobedom nad Filipom Krajinovićem, potom je Novak Đoković pobedio Karena Hačanova, da bi Rubljev i Hačanov dobili Đokovića i Troickog.

- Igrati u Dejvis kupu, neverovatan je oseća biti deo svega ovoga, deo ovog tima, igrati sa momcima i konačno, biti u polufinalu posle tako mnogo vremena. Zaista je sjajan osećaj- priznao je Rubljev.

Kaže i da je zadovoljan kako je igrao ne samo protiv Srbije nego i prethodnih dana.

- Srećan sam što sam igrao tako dobro, što sam dobio svoje mečeve. Čak i protiv Bautiste Aguta ranije nisam bio favorit, ali sam bio u stanju da pobedim- dodao je Rubljev.

Kaže da je sa Srbijom bilo jako teško.

- Šta reći, bilo je to kao podbacivanje novčića ko će proći dalje, okrenulo se na našu stranu. Bog mi je dao šansu da budem junak- zadovoljan je mladi teniser.

Karen Hačanov već misli na subotnji duel polufinala sa Kanadom.

- Moramo da zbijemo redove ponovo, čeka nas težak posao sa Kanadom. Sreća je sada bila na našoj strni, ali ovo je bio jedan od najznačanijih mečeva u mojoj i Andrejevoj karijeri- poručio je Hačanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading