Drugi reket napustio ekipu Španije!

Autor:

Sport

21.11.2019

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser i reprezentativac svoje države Roberto Bautista Agut napustio je selekciju "furije" nakon plasmana u četvrtfinale Dejvis kupa u Madridu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roberto Bautista Agut

Kako navodi "Marka", Agut je saznao loše vesti u svojoj porodici. Javljeno mu je da se zdravstveno stanje njegovog oca naglo pogoršalo prethodnih nekoliko sati i on je odlučio da ode iz tima.

Njegov otac Hoakin je 2016. godine imao je nesreću, a kako španski mediji navode, stanje mu je ozbiljno narušeno u prethodnih nekoliko sati, pa je teniser odlučio da bude uz svoju porodicu.

U odsustvu Aguta, selektor Španije će morati da se osloni na Pabla Karenja Bustu, koji preuzima ulogu drugog reketa Crvene furije.

Španija je već osigurala prvo mesto u svojoj grupi i plasirala se u četvrtfinale, gde čeka jednu od dve najbolje plasirane drugoplasirane reprezentacije, ali će do kraja morati da se bore za "Salataru" sa igračem manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading