Nije gotovo sa "velikom trojkom": Legende tenisa sigurne da Đoković osvaja prvi Gren slem u sezoni i izazov za Federera!

Autor:

Sport

19.11.2019

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši Dejvis kup reprezentativci Velike Britanije, Tim Henman i Greg Rusedski imaju zanimljivo mišljenje po pitanju toga ko će osvajati Grend slem trofeje. Po njihovom mišljenju, smena generacija je počela, ali Đoković, Nadal i Federer se neće tako lako predati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rodžer Federer

Henman, koji kao selektor predvodi Britance na Dejvis kup finalu u Madridu kaže da tipuje na Novaka Đokovića kada je u pitanju prvi turnir velike četvorke u 2020.

- Kada je reč o tome ko će pobediti u Melburnu, ja kažem da će to biti Novak. Njegov rekord na ovom turniru je zaista dobar. Ima dovoljno vremena za odmor i rekuperaciju posle naporne sezone. On je taj kojeg tamo treba pobediti- smatra Henman.

On je pohvalio i mlađe igrače koji su zablistali na ATP tur finalu u Londonu.

- Gledali smo uzbudljiv tenis, sjajne mečeve, bilo je dosta iznenađenja. Mnogi nisu mogli da predvide da će Cicipas i Tim igrati za titulu- dodao je Henman.

Greg Rusedski, nekada četvrti igrač sveta, smatra da Rodžer Federer više nikad neće osvojiti Grend slem titulu.

- Mislim da Rodžer više neće osvajati najveće titule. Dve meč lopte na Vimbldonu bile su veliki momenat u njegovoj karijeri. Biću srećan ako me demantuje jer bi to bilo sjajno za ovaj sport- izjavio je Rusedski.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading