Zimonjić: Francuzi i mi smo blagi favoriti!

Autor:

Sport

17.11.2019

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić izjavio je da njegov tim čeka izuzetno teška grupa na predstojećem turniru, ali da se nada plasmanu u četvrtfinale.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Nikolic
Nenad Zimonjić

Novi format Dejvis kupa startuje u ponedeljak u Madridu. Ukupno 18 selekcija podeljeno je u šest grupa, a u četvrtfinale će se plasirati prvoplasirane iz svake i dve najbolje drugoplasirane.

Srbija na tom putu igra protiv Japana i Francuske.

- Imamo izuzetno tešku grupu. Japan, da je nastupio i Nišikori bio bi mnogo teži protivnik, ali ne treba ih potceniti, imaju igrače koji mogu da iznenade, imaju i dobar dubl. Jesmo blagi favoriti i Francuzi i mi u ovoj grupi, a činjenica da samo jedna reprezentacija ide dalje i dve najbolje drugoplasirane iz svih grupa otežava posao. Nadam se da ćemo uspeti da prođemo grupni deo takmičenja i da se plasiramo u četvrtfinale, a posle i nije toliko bitno protiv koga ćemo igrati- rekao je Zimonjić.

Srpski tim takmičenje startuje u sredu protiv Japana, a dan kasnije igra sa Francuskom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading