VELIKA TROJKA! Federer emotivan: Rafine, Novakove i moje igre u tenisu su ludost!

Autor:

Sport

16.11.2019

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rodžer Federer je posle poraza u polufinalu ATP mastersa u Londonu priznao da nije daleko dan kada će mlađi igrači stupiti na svetski tron, ali i da se divi svemu što radi velika trojka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

- Gledam listu igrača koji su završavali godinu na prvom mestu, ko je sve bio broj jedan proteklih godina i smatram da je ludost da je to uvek bio neko od nas trojice - aludirao je na sebe, Nadala i Đokovića.

Švajcarac kaže da nije daleko dan kada će ih mlađi skinuti sa vrha.

- Ne zaboravite, niko od nas se ne podmlađuje. Šanse da nas prestignu se povećavaju, ne zato što smo mi sve lošiji, već zato što su oni sve bolji i bolji. Verujem da je tako - dodao je Rodžer.

Nije bio zadovoljan svojim izdanjem u susretu sa Cicipasom.

- Nema dileme da sam imao svoje šanse. Ne znam tačno zašto se sve ovako završilo. Pretrpeti brejk posle dva promašaja na smeču u jednom gemu, to se odavno nije dogodilo, ako je ikad i bilo. Teško je bilo prihvatiti tako nešto. To je nešto što se ne trenira. Stopala me nisu slušala - zaključio je Federer.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Velika trojka svetskog tenisa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading