Đoković posle ubedljivog poraza: Izgubio sam mnogo mečeva u životu...

Autor:

Sport

14.11.2019

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porazom od Rodžera Federera, 6:4, 6:3 Novak Đoković je završio učešće na ATP tur finalu u Londonu, tako će godinu završiti na drugom mestu ATP liste. Švajcarac je odigrao bolje i Novak mu je sportski čestitao na pobedi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Nisam mnogo toga dobrog uradio u ovom meču, moram da budem iskren. Bio je bolji u gotovo svim aspektima igre i apsolutno je zaslužio pobedu. Servirao je sjajno, odlično se kretao, vraćao dobro moje servise- izjavio je Đoković i dodao:

- Iz njegovog ugla, uradio je sve kako treba. Iz mog, mogu da kažem da sam igrao prilično neutralno. Nisam bio u stanju da mu čitam servis. Jednostavno, odigrao sam loš meč. Ipak, izgubio sam mnogo mečeva u životu i znam kako treba ići dalje. Ni sada nije drugačij- rekao je drugi reket planete.

Kaže da je očekivao da će Federer imati ogromnu podršku sa tribina.

- Bio je to važan meč, svaki put kada igram sa Rodžerom ili Rafom bilo gde u svetu, uvek je veliko uzbuđenje. Bila je puna dvorana, što je bilo lepo videti i bilo je bučno. Električno. Bila je to dobra atmosfera- zaključio je Đoković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading