Karlos Moja otkrio: Jedva smo smirili Rafu posle poraza, ako ne promeni pristup...

Autor:

Sport

13.11.2019

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Rafaela Nadala Karlos Moja je pred duel drugog kola završnog Mastersa protiv Danila Medvedeva otkrio da trenutni svetski broj 1 mora da promeni stav kako bi slavio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Rafael Nadal nije uopšte ličio na sebe u duelu prvog kola protiv Saše Zvereva. Španac kaže da ne oseća nikakav bol tako da povreda nije bila problem. Nadal će morati da igra bolje jer ako bi izgubio mečeve koji slede sa Medvedevim i Cicipasom verovatno neće ostati prvi igrač sveta.

- U ponedeljak je bilo loše od početka, teren, protivnik, Rafa nije bio na najvišem nivou. Sve te okolnosti su uticale na to da se ne vrati u meč. Nije mu bilo prijatno, sve se dešavalo brzo i teško je smiriti se u situaciji kao što je ova. Ako uspeš onda imaš više vremena nego što misliš- rekao je Rafin trener Karlos Moja.

- Bilo je dobrih stvari, nije bilo bola, pa je mogao da prihvati poraz i sa druge strane poraz zbog lošeg dana, ali ne ideš kući što bi se desilo na svakom turniru. Probali smo da mu objasnimo da je loše igrao ali da je imao dobru sezonu. Ovo mu je prvi poraz od Vimbldona i mora da promeni svoju igru i stav kako bi dobio sledeća dva meča. Protivnici su teški, a uslovi nisu najbolji za Rafu- rekao je Moja.

Nadal i Danil Medvedev igraju ove srede od 15 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading