Nadal pobesneo posle poraza od Zvereva!

Autor:

Sport

12.11.2019

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španskog tenisera Rafaela Nadala, posle poraza od Aleksandera Zvereva, naljutilo je pitanje novinara da li mu je koncentraciju oduzelo to što se nedavno oženio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nadal pobesneo na novinara

Italijanski novinar Ubaldo Skanagata, osnivač sajta "Ubi Tennis", konstatovao je da venčanje pre, za vreme i posle proslave zna da oduzme mnogo energije, na šta je svetski broj jedan burno reagovao.

- Ozbiljan si? Ovo je ozbiljno pitanje ili šala? Iznenađen sam takvim pitanjem kada već 15 godina delim život sa istom devojkom. Imam normalan život i vrlo stabilan. Za mene to ništa ne menja, imam samo burmu. Ja sam normalan momak. Možda je venčanje za tebe bilo stresno - odgovorio je Nadal Italijanu i postavio mu pitanje.

- Koliko dugo ste sa suprugom? - pitao je Nadal i kada je dobio odgovor 30 godina, nastavio raspravu sa Skanagatom.

- Možda nisi siguran u sebe. Idemo na pitanja na španskom jeziku, ovo je s...e - zaključio je Nadal.

Poraz Nadala doveo je Novaka Ðokovića u priliku da godinu završi kao prvi teniser sveta, ukoliko ostvari sve četiri pobede do kraja Završnog mastersa u Londonu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading