ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Sada sam otac dva deteta i imam mnogo više težnji u životu

Autor: b92.net, Republika

Sport

22.09.2017

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniser Novak Đoković izjavio je da je košarka deo srpskog mentaliteta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković se oporavlja od povrede

Đoković je pre dva dana bio u Grčkoj gde je prisustvovao oproštajnoj utakmici Dušana Dude Ivkovića, a potom je pričao za tamošnje medije.

 - Veoma smo ponosni na naše košarkaše jer je košarka deo nas, našeg identiteta, tako je u Srbiji. A tako je i u regionu, Hrvatska ima veliku tradaciju, Slovenija je ostvarila sada neverovatan uspeh. Zaista je sjajno videti kako se "male" države bore sa mnogo većim zapadnjačim zemljama - rekao je Đoković i nastavio:

- U Srbiji, kao u i u Grčkoj košarka je nacionalni sport. Pratim košarku još od malena. Sećam se da sam gledao bivšu Jugoslaviju, Srbiju i Crnu Goru, kao i sada Srbiju.

Srpski teniser je ponovio da se oporavlja od povrede lakta. 

- Trenutno se nalazim u potpuno drugoj fazi života, u odnosu na pre pet godina. Sada sam otac dva deteta i imam mnogo više težnji u životu. Želim da nastavim da igram tenis i da pokušam da budem najbolji što mogu - istakao je Đoković.

Đoković će nekoliko dana boraviti u Beogradu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading