"Novak je najjači, al zato može da pobedi Rodžera"

Autor:

Sport

10.11.2019

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniski analitičar Kreg O'Šenesi veruje da Mateo Beretini može da iznenadi Rodžera Federera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mateo Beretini

O'Šenesi je, inače, dugogodišnji deo tima Novaka Đokovića, popularno nazvan njegovim "stručnjakom za brojeve".

On je, pred početak Završnog mastersa u Londonu, govorio šansama u Grupi "Bjern Borg" u kojoj su Beretini, Đoković, Federer i Tim.

- Postoji način da se pobedi Federer. Svi igrači imaju neku taktiku. Novak je trenutno u najboljoj formi i dobro je što Mateo protiv njega igra na startu, on je najjači. (Mateo) nema šta da izgubi i biće to dobro iskustvo za njega, kako bi se navikao na atmosferu. Nije bitno da li će izgubiti ili pobediti, to će ga samo učiniti spremnijim za meč sa Rodžerom i to je meč za koji moramo da se pripremimo. On ima odlične šanse (protiv Federera) - izjavio je O'Šenesi za "Sport Senators".

O'Šenesi je govorio i o tome kako je počela saradnja sa Beretinijem.

- Javio sam se Teniskoj federaciji Italije 2017. godine. Držao sam časove u Milanu, Torino u Rimu i pitali su me da uradim isto što radim sa Novakom sa Beretinijem i Lorencom Sonegom. Oni su tada bili između 60. i 100. mesta na ATP rang listi. Novak se sa time složio, mada da su to bili Rodžer, Rafa ili Tim - otkrio je O'Šenesi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading