Nikad iskrenija Ana Ivanović: Opijanje, žurke, udvaranje žena i još nepoznatih šokantnih detalja!

Autor:

Sport

07.11.2019

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović juče je proslavila 32. rođendan, a njen suprug fubaler Bastijan Švajnštajger čestitao joj je isti putem društvenih mreža. Ana je na dan svog rođendana dala veliki intervju za britanski Observer gde je pričala o raznim privatnim starima iz svog života koje je malo ko znao.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Ana je počela priču kako nikada nije volela žurke.

- Nikada nisam bila tip osobe koja ide na žurke. Takve vrste opijanja nisu za mene. Žene su mi se udvarale, ali priznajem da sam poprilično alergična na lezbejke, jer volim samo muškarce. Za pobedu na Vimbdonu ne bih dala dušu, jer... duša mi je vrlo potrebna - rekla je naša bivša teniserka.

- Ni baku i dedu ne dam za Vimbldon jer ih puno volim, a ne bih ni pojela psa ili gola skočila u Temzu ili nešto slično - iskrena je kroz osmeh Ana Ivanović.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Nakon godina putovanja i seljenja s kontinenta na kontinent (njen suprug Bastijan Švajnštajger je poslednje dve godine karijere igrao u Čikagu) sada su se skrasili u svom luksuznom domu u podnožju austrijskih Alpa, u Kicbilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading