De Minor prejak za Kecmanovića!

Autor:

Sport

06.11.2019

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je u drugom kolu Next Gen turnira u Milanu. Bolji od Kecmanovića bio je talentovani Australijanac Aleks de Minor u četiri seta, sa 4:1, 4:3 (7), 1:4, 4:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miomir Kecmanović

Tako je favorit turnira De Minor obezbedio plasman u polufinale, dok Srbin čeka rasplet trećeg kola.

Kecmanović je već u prvom gemu izgubio servis, pa je De Minor rutinski osvojio prvi set. U drugom mu je Srbin uzvratio, poveo je 3:1, ali nije uspeo da sačuva prednost.

To je povećalo samopouzdanje Australijancu koji uprkos gubitku početnog servisa, pravi tri-mini brejka za vođstvo 2:0 u setovima.

Kecmanović se ipak vraća u igru odličnim servisom u trećem setu, kada koristi prvi pad koncentracije rivala i koristi drugu brejk šansu koju kapitalizuje za 4:1.

Međutim, Srbin nije imao snage za potpuni povratak u meč, De Minor je nametnuo svoj ritam igre u četvrtom setu i sa dva brejka stavio tačku na meč.

U odlučujućoj rundi Grupe A, Kecmanović će u sredu igrati protiv Španca Alehandra Davidoviča Fokina, koji je poražen u oba dosadašnja duela.

Drugi poraz je doživeo od Norvežanina Kaspera Ruda posle dvočasovnog maratona u pet setova – 4:3 (2), 3:4 (2), 2:4, 4:3 (2), 1:4.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading