NOLE SEKSOMAN: Rado ću ga primiti!

Autor:

Sport

06.11.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković (32) ne beži od dobre šale, čak i na svoj račun. Posle osvajanja titule na mastersu u Parizu Nole je blistao tokom razgovora za srpske medije, a toliko se opustio da je nesvesno "ispalio" doskočicu seksualne konotacije zbog koje bi mu pozavideo čak i nekada popularan voditelj sa kojim deli nadimak.

RepublikaFoto: youtube.com/Rolex Paris Masters
Novak Đoković na konferenciji za medije nakon osvajanja mastersa u Parizu

Naime, kada je od novinara čuo da je dobio laskavo priznanje za najboljeg sportistu Balkana, Novak je nespretno odreagovao, što je čak i njemu potpuno drugačije zazvučalo od onoga kako je trebalo da ispadne.

- Rado ću ga primiti. Prvi put čujem za to, ali pitaću moj tim - izgovorio je Đoković i počeo da se smeje kada je shvatio šta je rekao, a onda sve okrenuo na šalu:

- To nije zvučalo dobro. Uopšte nije zvučalo dobro, ali primiću priznanje prvom prilikom. Bilo u Londonu, na Dejvis kupu u Madridu, gde god mogu - dodao je Novak Đoković.

Nema sumnje da su dobro raspoloženje i optimizam glavni faktori za uspeh i vraćanje na prvo mesto ATP liste već za dve sedmice. Da bi u tome uspeo, Novaku će verovatno trebati titula na završnom mastersu u Londonu.

Međutim, ne zavisi sve od njega, već se pita i Rafael Nadal, koji je u ponedeljak zaseo na prvo mesto sa 640 bodova prednosti. Španac uprkos povredi ide u London, ali će odluku o tome da li će i igrati u O2 areni doneti neposredno pored početak turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading