Bivši španski teniser na neverovatan način opisao Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

26.10.2019

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši španski teniser Nikolas Almagro opisao je članove "velike trojke": Novaka Đokovića. Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Španac se u aprilu ove godine povukao iz tenisa posle 16 godina bavljenja tim sportom tokom kojih je osvojio 13 titula.

- To što je Nadal uradio nije normalno, a ne što su uradili drugi. Moramo da budemo ponosni na to što imamo takvog igrača. Imali smo jedno vreme dva ili tri Španca u Top 10. To su mnogi videli kao normalno, ali nije bilo. Imali smo 13-14 titula u sezoni - kazao je Almagro.

Najslađe pobede u karijeri za Almagra su bile protiv Nadala i Mareja.

- Bio sam deo najbolje generacije u istoriji tenisa i bio sam deveti na svetu. Pobedio sam Rafu jednom, a jednom i Marija, igrao sam protiv Federera nekoliko puta... O tim stvarima ću pričati deci. Federer je savršenstvo, izuzetno je elegantan. Rafa predstavlja požrtvovanje, kao neko ko je posrnuo toliko puta ali se uvek vraćao. Novak je pomalo od oba, ima Rodžerov talenat i Rafine radne navike. Ali, niko nema Rafin mentalitet, tu je najbolji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading