(VIDEO) Troicki pogubio konce i izgubio meč: Dođi ovamo, kunem ti se da ću napraviti problem!

Autor:

Sport

24.10.2019

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u četvrtfinale čelendžera u Hamburga pošto je u trećem kolu poražen od Španca Bernabe Zapate Miraljesa 6:3, 7:6 (4) za sat i 48 minuta. Ipak, duel u nemačkog gradu obeležila je rasprava obojice igrača sa sudijom.

Viktor Troicki

Najpre je Miraljes više od pet minuta komentarisao suđenje, a potom je na španskom vikao na sudiju, da bi svojih "pet minuta" imao i Troicki.

Iskusni Srbin je posle jednog poena tražio supervizora...

- Nemoj da razgovaraš sa mnom već obrati pažnju na meč. Nemaš šta da mi kažeš kada grešiš- rekao je jednom prilikom sudiji Miraljas.

Na 4:4 u drugom setu Viktor je spasao jednu brejk loptu udarcem za koji je Španac mislio da je u autu, ali se sudija prvobitno nije oglasio.

Miraljas je legao na pod napravivši scenu, a onda je linijska sudinica posle par sekundi konfuzije došla do glavnog sudije rekavši mu da je dosudila aut za Viktorov udarac, ali je "zaboravila da to izgovori", već je samo pokazala rukom.

Sudija je preinačio prvobitnu odluku da Troicki dobija poen, pa je srpski teniser izgubio gem i pretrpeo brejk, posle čega je usledila nova drama.

- Dođi ovamo, kunem ti se da ću napraviti problem. Dođi ovamo, napraviću problem- govorio je Troicki supervizoru koji je bio blizu terena.

Troicki se zatim okrenuo ka sudiji, koji mu je tražio razlog za pozivanje supervizora, posle čega se Troicki vrlo glasno prodrao na njega: "Da li hoćeš problem? Pozovi ga".

Srpski teniser je objasnio razlog kao taj što sudinica "nije bila sigurna" oko svoje odluke verovatno želeći da se poen promeni.

- Kunem ti se, draću se još više na tebe ukoliko se ne predomisliš- bile su reči Troickog.

Troicki je nastavio da se dere na sudiju: "Nemoj da lažeš, nije ništa rekla".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading