Evo kako je Novak jednom Hrvatu doneo pola miliona dinara!

Autor:

Sport

18.10.2019

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najgledanijih kvizova na svetu ''Milioner'' nakon nekoliko godina ponovo se vratio u Hrvatskoj, a jednom učesniku pitanje o Novaku Đokoviću donelo je velike pare.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Za one koji ne znaju kviz se sastoji od 15 pitanja, a nakon petog i desetog je zagarantovana suma novca i svaki takmičar može da koristi tri pomoći, pitaj publiku, pola-pola i pozovi prijatelja.

U poslednjoj emitovanoj emisiji ovog kviza u Hrvatskoj u četvrtak uveče jedan takmičar je na desetom pitanju, koje mu obezbeđuje zagarantovanu sumu od 32.000 kuna, što je nešto više od 4.200 evra ili nešto više od 500.000 dinara imao pitanje koje je glasilo:

- 7 AU + 1RG + 5W + 3US =?

Ponuđeni odgovori su bili: A) Novak Đoković, B) Pit Sampras, C) Rafael Nadal, D) Rožer Federer.

Takmičar je bio odmah eliminisao Nadala jer ima više osvojenih Rolan Garosa. Potom je odbacio i Samprasa i dilema je bila između Federera i Novaka.

Na kraju se ipak opredelio za srpskog tenisera, što je bio tačan odgovor na deseto pitanje i zagarantovanih 32.000 kuna.

Kasnije je uspeo da odgovori na još jedno pitanje, ali na 12. nije znao odgovor tako da mu je Đoković doneo konačan osvojeni novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading