Život na VTA turu: Sedam godina bez seksa!

Autor:

Sport

17.10.2019

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemačka teniserka srpskog porekla Andrea Petković otkrila je u jednom tekstu koliko je težak život profesionalnih teniserki.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ništa droga, ništa alkohol

Ona je istakla da za teniserke ostaje jako malo slobodnog vremena, te da je teško uspostaviti bilo kakve ljudske odnose.

- Droga otpada jer imamo ozbiljne propise o dopingu. Alhohol otpada jer usporava oporavak organizma. Strogo govoreći, seks ne otpada, ali sam ili previše nesposobna ili sam previše oklevala i smatram da nije tako lako imati seks. Trideset do četrdeset nedelja godišnje ste na putu, to je teško za muškarca. Za mene nije opcija veza sa trenerom, fiziom poput mnogih drugih na turu. Filmovi su moj izlaz, porodica i prijatelji - napisala je Andrea.

Ona je otkrila da čak sedam godina nije imala seks niti partnera. Nekadašnja deveta teniserka sveta sada piše kolumnu Zidojče Cajtung, a na VTA listi se nalazi na 77. mestu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading