Lajović u četvrtfinalu Moskve!

Autor:

Sport

16.10.2019

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Lajović se plasirao u četvrtfinale turnira u Moskvi, pošto je pobedio Lukaša Rosola sa 2:1 u setovima – 6:4, 6:7, 6:3.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Lajović

Naredni rival biće mu Francuz Adrijan Manarino, kojeg jako dobro poznaje. U poslednjih godinu dana igrali su dva puta jedan protiv drugog, a srpski teniser je oba puta pobedio: u Bazelu 2:1 u setovima i ove godine u Dohi sa 2:0.

Nije bilo Srbinu lako protiv Rosola. U prvom setu Lajović je odmah napravio brejk i tu prednost sačuvao do kraja (6:4). I u drugom je krenulo na isti način, ali kada je servirao za pobedu, na 5:4, Dušan je dopustio sebi da izgubi servis gem i to bez osvojenog poena.

Drugi set je otišao u taj-brejk, Lajović je u njemu vodio 3:1, pa servirao za pobedu, ali je Čeh uspeo da se odbrani i na kraju sa 8:6 dobio taj deo meča i odveo meč u treći set.

Sve do 4:3 svako je držao svoj servis, da bi tu srpski teniser napravio brejk, poveo 5:3 i onda bez izgubljenog poena dobio poslednji gem, za pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading