Fondacija "Novak Đoković" otvorila peti kamp prijateljstva - Drugarijada!

Autor:

Sport

19.09.2017

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 18. do 23. septembra Kopaonik će posetiti više od 160 dece i 20 učitelja, u susret održavanju Kampa prijateljstva – Drugarijada, koju petu godinu zaredom organizuje Novak Đoković fondacija. Tradicionalno druženje svake godine okupi mališane isturenih odeljenja od prvog do četvrtog razreda iz brojnih mesta širom Srbije. Ove godine u raznovrsnim avanturističkim i sportskim aktivnostima, kreativnim i umetničkim radionicama učestvovaće učenici iz Sokobanje, Požege, Ćuprije, Vranja, Paraćina i Užica.

Foto: Promo foto
Drugarijada

Drugarijada beleži petu godinu održavanja, a tokom prethodnih godina kroz kamp je prošlo oko tri stotine dece i više od 50 učitelja iz 26 mesta u Srbiji. Ideja održavanja kampa je da se deca upoznaju i druže kroz različite aktivnosti u prirodnom okruženju, da stvaraju prijateljstva i razvijaju svoje veštine, stvarajući najlepše uspomene koje će pamtiti.

S obzirom na izuzetnu saradnju u organizovanju ranijih Drugarijada, i ove godine partneri kampa su dragi prijatelji iz Fondacije princeze Šarlin.

Prijatelji koji su, takođe, podržali ovogodišnji kamp prijateljstva su ATP World Tour u okviru programa ATP Aces for Charity, Centar za promociju nauke, Hotel Junior, Skijališta Srbije, Nacionalna fondacija za igru – Aja Jung, Bakina Tajna, Aqua Viva, Štark, Dance factory, Eurocom, Gebruder Weiss i Medigroup.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading