Milojević uspešno startovao u Moskvi!

Autor:

Sport

12.10.2019

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Nikola Milojević plasirao se u drugu rundu kvalifikacija za Kup Kremlja u Moskvi pobedom nad Italijanom Robertom Markorom.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Milojević

Milojević, koji je postavljen za petog nosioca kvalifikacija, u tom duelu je slavio protiv Markore sa 6:3, 6:3, posle jednog sata i 16 minuta.

U narednom kolu Milojevića čeka susret sa pobednikom duela između Čeha Lukaša Rosola i Romana Safijulina iz Rusije.


Sam početak meča obeležila je izjednačena borba, a Milojević je prvi stigao do brejka u četvrtom gemu, iskoristivši treću priliku. Međutim, Markora mu je odmah uzvratio, potom bio siguran na svom servisu, ali je Nikola od tada preuzeo kontrolu, ponovo oduzeo servis rivalu u osmom gemu i potom odservirao za set.

Srpski teniser je od početka drugog seta krenuo agresivno, ali je Markora odbranio sve tri njegove šanse za brejk. Od tada se igralo gem za gem, da bi Milojević u petom gemu napravio brejk bez izgubljenog poena. Ispostavilo se da je tako i rešio meč, koji je završio ponovo oduzevši servis italijanskom teniseru.


Kup iz Kremlja igra se naredne nedelje za nagradni fond od 840.130 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading