Đoković o narednom rivalu: On ima jedan od najboljih servisa u istoriji tenisa!

Autor:

Sport

09.10.2019

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je nakon osvajanja Tokija odlično počeo odbranu ovog Mastersa. Prvi reket sveta je udelio nekoliko komplimenata o Džonu Izneru uoči međusobnog duela u Šangaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

U drugom kolu savladao je Kanađanina Denisa Šapovalova sa 6:3, 6:3.

- Bio sam "naoštren" od početka, igrao sam koncentrisano i sa odgovarajućim intenzitetom. Uslovi za igru su brzi što odgovara Denisovom stilu– snažni servisi, dobar forhend. Bio sam konstantno agresivan na riternu, ali je on pogađao sjajne udarce, posebno iz servisa. Mislim da je ključni bio brejk na 3:2 u prvom setu. To mi je omogućilo da se "razmašem" i više rizikujem na njegov drugi servis. Drugi set je bio sjajan. On je krenuo mnogo bolje sa brejk loptama, imao sam sreće što sam uspeo da ih spasim. Generalno, dobar nastup, zadovoljan sam- rekao je Đoković.

Đokovića u četvrtak očekuju dva nastupa, sa Filipom Krajinovićem igra u dublu protiv Džejmija Marija i Nila Skupskog, a u pojedinačnoj konkurenciji protiv Džona Iznera.

- Uzbuđen sam zbog oba meča. Džon ima jedan od najboljih servisa u istoriji tenisa. Može da pobedi svakoga ako dobro servira i oseća se dobro na osnovnoj liniji i sa volejima. Mislim da će ključno biti koliko servisa mogu da vratim u igru. Što više, to ću imati bolju šansu- rekao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading