Ko je idealan teniser za Rafaela Nadala?

Autor:

Sport

02.10.2019

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadala je izabrao svog teorijski idealnog igrača od svih tenisera sa kojima je igrao, a osvajač 19 Gren slem titula u dve kategorije izabrao je Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal i Novak Đoković

- Najbolji servis verovatno Ivo Karlović, najbolji forhend Rodžer Federer. Najbolji bekhend Novak, najbolji ritern, verovatno Novak. Gael Monfis za brzinu, a kada je reč o mentalnoj stabilnosti – Rodžer, Novak… I ja- rekao je Nadal.

Na pitanje hoće li u Španiji biti novog Rafaela Nadala, on odgovara:

- Ne znam. Neće biti lako, ali nadam se. Ako neko bude bolji od mene, to bi bilo dobro za našu zemlju. Želim sve najbolje novoj generaciji, najvažnije je da ne osećaju pritisak jer taj pritisak može da frustrira- rekao je drugi teniser sveta.

Rafa je poručio da će i posle povlačenja ostati u tenisu, najviše ktoz svoju Akademiju na Majorki.

- Osim toga i Fondacije, imam i nekoliko biznisa širom sveta, neke privatne stvari o kojima ne želim da govorim jer su lične. Nisam zabrinut za svoj život posle tenisa, uživaću jer imam mnogo ciljevai van tenisa- zaključio je Nadal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading