Ispovest Novakovog trenera: Gubio sam u finalima kao pi*kica!

Autor:

Sport

30.09.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši hrvatski teniser Goran Ivanišević priznao je da je većinu velikih finala u karijeri izgubio zbog toga što je igrao kao pi*kica! On ima osvojen Vimbldon 2001. godine, ali je prethodno u Londonu čak tri puta gubio u mečevima za titulu.

Goran Ivanišević

- Kada bih mogao da se vratim, promenio bih jako mnogo u svom pristupu. Toliko toga nisam ostvario. Vimbldon 1992. godine, recimo. Trebalo je da ga osvojim i 1998. godine. Bio sam vrlo čudan, uvek sam igrao najbolji tenis u polufinalu. Imao sam teoriju da nije dobro izgubiti u polufinalu, ali da smeš da izgubiš u finalu. To je bilo jako pogrešno. Mnogo puta sam dobijao najbolje igrače u polufinalima, a onda bih u finalima odigrao kao pi*kica. Izgubio sam mnogo velikih mečeva, a uvek na isti način. Trebalo bi da dobijem nagradu za idiota veka zbog mojih mečeva. Ali ne mogu da vratim vreme - izjavio je Ivanišević i dodao da mu je saradnja sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem na ovosezonskom Vimbldonu bila privilegija:

- Nema veće privilegije i časti od treniranja Novaka. Sluša, priča, ispituje, a to je kvalitet koji neki ljudi nemaju, poput nekih drugih igrača koje sam trenirao. Iznenadilo me koliko je mentalno jak, koliko je svaki dan na treningu ozbiljan. Neverovatno. Bilo je zadovoljstvo biti tamo jer je moj život kao trenera bio vrlo lagan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading