"Upoznao sam drugo lice Federera i Nadala!"

Autor:

Sport

24.09.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki teniser Stefanos Cicipas sumirao je utiske sa Lejver kupa. Cicipas je bio deo Tima Evrope u kojem je, uz Federera, Nadala, Tima i Bautistu Aguta, uspeo da odbrani titulu na Lejver kupu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Drugi i treći teniser sveta

On je nekoliko dana proveo veoma blisko sarađujući sa dvojicom od trojice najboljih tenisera svih vremena.

- Imao sam izuzetno interesantne razgovore sa svim momcima. Poslednja dva-tri dana mislim da nismo imali priliku da se družimo posle mečeva jer smo igrali do kasno uveče, oko 10, pola 11. Uživao sam u društvu svih, čak i kapitena zamenika kapitena (Bjorn Borg i Tomas Enkvist prim. aut.). Stvarno smo ovodili neke sjajne razgovore- rekao je Cicipas.

- Imali smo priliku da se bolje upoznamo i to je bilo neverovatno jer sam video drugo lice Rodžera (Federera) i Rafe (Nadala) koje nisam ni znao da postoji. Kada ih vidite na konferencijama oni su potpuno drugačiji nego što su bili sada, a to je bilo lepo za videti. Dosta smo se smejali, zabavljali... Voleo bih da ovo češće radimo jer, ne znam... Lepo je deliti- rekao je mladi Grk.

Grku se svideo sistem takmičenja po ekipama.

- Potrebno je timsko takmičenje u tenisu. Do sada sam sve radio sam na terenu i ovo mi je bilo potrebno - da budem deo tima. Srećan sam što su se sve kockice poklopile i što imamo Dejvis kup i Lejver kup jedan blizu drugog- istakao je Cicipas.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading