Medvedev otkrio kako pobeđuje Đokovića: Puno razmišljam o njegovim slabostima...

Autor:

Sport

17.09.2019

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser Danil Medvedev je zablistao ove godine i uspeo čak dva puta da savlada Novaka Đokovića. On je bio bolji od najboljeg tenisera na svetu u četvrtfinalu turnira u Monte Karlu i polufinalu Sinsinatija, a sada je otkrio tajnu uspeha protiv najboljeg tenisera sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Danil Medvedev

- Ja konstantno razmišljam o slabostima svojih protivnika. Šta mogu da uradim kako on ne bi mogao da mi vrati lopticu? Čak i u mečevima protiv Novaka Đokovića, koji igra neverovatno u odbrani, pokušao sam da napravim manje neiznuđenih grešaka od njega. Ako pitate moje protivnike, ja sam na terenu ona vrsta nezgodnog Rusa- rekao je Medvedev.

On je istakao da je komplikovano iz Rusije stići do vrha svetskog tenisa.

- U drugim zemljama teniske federacije plaćaju troškove igrača i sport je pristupačniji. Kod nas ima manje terena, loše je vreme... Bez ekonomske podrške je teško doći do boljih rezultata- rekao je Medvedev.

On je istakao da više ne živi u Rusiji, ali samo zbog toga da bi imao bolje uslove za rad.

- Karen Hačanov i ja živimo u inostranstvu, ali volimo Rusiju i želimo da osvojimo Dejvis kup. Ja sam dobar dečko i ne kritikujem nikoga, ali ponekad umem da podviknem na sudiju ako vidim da ima nešto protiv mene- zaključio je Medvedev.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading