Nadal: Federer, pa Đoković i moj bratanac!

Autor:

Sport

11.09.2019

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniski trener Toni Nadal je emotivno doživeo ishod epskog finala Otvorenog prvenstva SAD i ponovo pokrenuo pitanje najboljeg svih vremena.

Toni i Rafael Nadal

- Nisam plakao, ali sam bio veoma emotivan. Izgledalo je kao da je Rafa pobedio posle dva seta, ali je Danil Medvedev toliko popravio svoju igru. Rekao sam ćerki da treba da se nadamo čudu- rekao je Toni.

On je potom govorio o nasleđu svog bratanca.


- Nije dobro da ja pričam o tome jer je to moj bratanac, ali biće veoma teško za Španiju da dobije igrača kao što je on. Još 2005. su govorili da je njegova karijera gotova zbog povrede stopala... Iako je igrao manje od ostalih i imao više povreda, uspeo je da se vrati- dodao je Toni.

Naveo je i da je teško govoriti o tome ko je najbolji teniser ikada.

- Mnogo stvari treba da bude uzeti u obzir. Rodžer Federer je broj jedan. Nadal je među najboljima u istoriji, kao i Novak Đoković i Rod Lejver. Kada budu svi završili karijere, onda ću reći ko je najbolji- rekao je Toni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading