Američki novinar potvrdio da Novaka čeka najgori mogući scenario!

Autor: Tanjug

Sport

11.09.2019

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar američkog Njujork Tajmsa Kristofer Kleri, u kolumni koju je posvetio Špancu Rafaelu Nadalu i njegovom osvajanju nove 19. Gren slem titule u karijeri, osvrnuo se i na njegove najveće rivale Novak Ðokovića i Rodžera Federera, u kojem ističe da je srpskom teniseru najverovatnije potrebna operacija posle povrede ramena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Kleri je u svom tesktu objasnio i sa kakvim su se problemima susrereli Ðoković i Federer na poslednjem Gren slem turniru ove sezone.

Kleri navodi da su trojica tenisera osvajali poslednji 12 najvećih turnira.

- Svi oni su pokazali znakove "smrtnosti". Federer je osetio bolove u leđima, a Grigor Dimitrov ga je pobedio u četvrtfinalu US opena. Tu je i Ðokovićev problem sa ramenom, zbog kog je meč predao Vavrinki u osmini finala.


- Moguće je da neće igrati duži period ako mu bude potrebna operacija ili poveći odmor- navodi novinar Njujork Tajmsa.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Da podsetimo, Ðoković je pred početak US opena imao problem sa ramenom, a bol koji je osetio najviše problema mu je napravio u osmini finala kada je predao meč švajcarskom teniseru i tako ga onemogućio da odbrani titulu u Njujorku osvojenu prošle godine.

Činilo se da mu je za tu povredu potreban samo duži odmor, ali američki novinar ističe da rasplet te situacije može da bude drugačiji.

- Imam informaciju da je Ðokovićevo rame dosta problematično i da bi moglo da bude potrebno vise nego samo malo odmora- napisao je Kleri.

Ðoković do kraja sezone ima planirano učeće na turniru u Tokiju, posle čega će nastupiti na mastersima u Parizu i Šangaju, nakon toga ga očekuje završni turnir i Dejvis kup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading