Vilander ponovo udario protiv Novaka zbog US Opena!

Autor:

Sport

06.09.2019

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači u Njujorku nisu zviždali samo Novaku Đokoviću, na udaru je bio i Rus Danil Medvedev

Mats Vilander

Za razliku od prvog tenisera sveta, koji nije reagovao na provokacije Amerikanaca, Medvedev nije prećutao na zvižduke, pa im je gestikulacijama pokazao da mu se ne sviđa njihovo ponašanje.

Mats Vilander smatra da to što je publika u Njujorku zviždala Danilu Medvedevu i Novaku Đokoviću, ne znači ništa posebno.

Šveđanin smatra da to što su navijači zviždali Srbinu ne znači da ga ne vole, iako je van svake pameti zviždati povređenom igraču, inače prvom teniseru sveta, jednom od najboljih ikada.

- To što su zviždali ne znači ništa. Navijači dolaze da bi gledali tenis i kada neke stvari ne vide na pravi način, oni to ispolje onako kako su ispoljili, zviždanjem. To ne znače da oni ne vole Novaka ili Danila. To se oduvek dešavalo na Ju Es openu. Publika samo želi da njihovi miljenici stignu do završnih rundi, a povlačenje Novaku nije mnogo išlo na ruku - smatra Vilander.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading