ŠOK: Federer ispao sa US Opena!

Autor:

Sport

04.09.2019

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj za Rodžera Federera na US openu! Bugarski teniser Grigor Dimitrov plasirao se u polufinale ovog turnira pošto je bio bolji od legendarnog asa - 3:6, 6:4, 3:6, 6:4, 6:2 posle tri sata i 10 minuta igre.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer i Grigor Dimitrov

Bio je ovo veliki trijumf za Dimitrova! Nikada nije uspeo da namuči Federera, a sada je u njihovom osmom duelu došao do zlata vredne pobede.

Kao 78. igrač sveta Bugarin je stigao u Njujork, sa sedam poraza iz osam mečeva. Ipak, formu je pronašao na vreme. Imao je odgovor na svaki napad Švajcarca.

- Poslednjih šest, sedam meseci su bili prilično teški za mene. Ali imao sam na koga da se oslonim, imao sam porodicu i prijatelje uz sebe. Nastavio sam da verujem u ono što radim, u rehabilitaciju ramena, treninge, malo i u poboljšanje reketa. Bilo je toliko stvari koje sam morao da korigujem za tako kratko vreme. Sledeće što znaš, skoro je kraj godine, a ti u rukama imaš rezultat kao što je ovaj. To je prilično posebna stvar za mene - objasnio je Dimitriov.

U narednoj rundi, za finale, Dimitrov će igrati protiv Rusa Danila Medvedeva koji je savladao Stena Vavrinku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading