SRPSKI TELEGRAF BODRIO NOVAKA: NOLETOV SELFI S NAŠOM NOVINARKOM!

Autor: TODOR PETKOVIĆ

Sport

30.08.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković (32) gazi prema planu i programu na grend slem turniru US openu, a rutinsku pobedu u drugom kolu nad Huanom Ignasijom Londerom - 6:4, 7:6 (7:3), 6:1 ovekovečio je selfijem s novinarkom Srpskog telegrafa Zoricom Radulović.

Novak Đoković

Nole je po ko zna koji put pokazao klasu, borio se protiv žilavog Argentinca i strašnog bola u levom ramenu, zbog kojeg je čak u dva navrata uzimao medicinski tajm-aut. Ipak, ni Londero ni bol nisu mogli ništa Đokoviću, koji je stegao zube i izvojevao pobedu za treće kolo, u kom ga čeka Amerikanac, Denis Kudla.

40. pobedu u sezoni zabeležio Đoković

A Zorica, koja je zdušno bodrila Noleta od prvog poena u Njujorku, bila je nagrađena fotkom koju je opalio lično Novak Đoković samo nekoliko trenutaka nakon što je počistio Londera.

Foto: instagram.com/zoka5

Ono što je uplašilo armiju Đokovićevih navijača jeste problem s ramenom.

- Jak bol uticao je na moj servis i moju igru. Nije bilo lako igrati s takvim osećajem u ruci. Zalediću rame do sledećeg meča, koji je, na sreću, za dva dana. Razmišljao sam sredinom prvog seta da li ću uspeti da odigram meč do kraja. Pričaću i sa lekarima, imaću preglede i konsultacije, pa ćemo videti šta dalje - rekao je Novak posle trijumfa.

Novak će se prati Jecinim mlekom?

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta, šokirala je javnost ludom idejom. Ona je na Instagramu objavila fotografiju uz koju je napisala da se radi o zamrznutom majčinom mleku koje će ubuduće koristiti za izradu sapuna i kozmetike?!

- Mleku je prošao rok, svi govore da ga bacim, ali ne mogu. Srećom, ohrabrena sam idejom da mu nađem drugu svrhu korišćenja - za sapun, kupku, kozmetiku - napisala je Jelena i naišla na brojne osude fanova jer će se Nole kupati njenim mlekom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading