„Novak osvaja US Open, stići će i Federera po broju titula“

Autor:

Sport

27.08.2019

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na upravo održanom Tennis Talk-u najviše je bilo priče o US Openu i odbrani titule Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Todor Petković
Tekst potpisa

 

Novak je odlično krenuo rutinskom pobedom nad Pablom Karenjom Bustom, a u drugom kolu ga očekuje duel sa Argentincem Londerom.

Nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović uveren je u Novakov trijumf.

- Novak osvaja tu nema dileme, on je ubedljivo najbolji. Mi imamo 5 igraca u 50, imamo odličan rezultat. Novak će osvojiti turnir ubeđen sam, biće bolji od Federera po broju titula. Novak može da osvoji opet četiri gren slema zaredom – istakao je Obradović.  

 

 

Nekadašnji  55. Igrač sveta Boris Pašanski je takođe istakao da je trenutni broj 1 na svetu prvi favorit za osvajanje turnira.

-  Nole favorit broj jedan. Federer uvek da iznenadi ali mislim da je Nole tu pobednik. Nadala uvek  otpisuju, a on ima taktiku. Ističe da su Federer i Novak jači i pritisak skida sa sebe. Na US Openu nikad ne znate kakva je podloga, jer je nekad uspore, a nekad ubrzaju. Trka će se u buducnosti voditi izmedju Noleta i Nadala, mada im uvek Federer može pomrsiti konce – dodao je Pašanski.

Gosti Tennis Talk-a istakli su da bi bio veliki uspeh kada bi neki od naših igrača ušli u Top 10 na ATP listi, te da je za to potreban niz dobrih rezultata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading