Đoković otkrio zašto se ne druži sa ljutim rivalima!

Autor:

Sport

24.08.2019

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser planete Novak Đoković objasnio je zašto je vrlo teško biti prijatelj s nekim sa ATP tura. Više se puta pisalo o njegovom prijateljstvu sa najvećim rivalima u svetu tenisa, međutim prvi reket sveta je sada otvoreno govorio o tome.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser sveta

- Imamo dobar odnos, nismo prijatelji i ne večeramo zajedno, ali smo kolege i poštujemo se međusobno. Nije lako biti prijatelj s nekim s kim se takmičiš na terenu - rekao je Đoković pred početak US Opena.

Uz spomenuta prijateljstva, česte su i priče o tome ko je najbolji teniser u istoriji "belog sporta".

Jedni tu već smatraju njega, drugi daju prednost Federeru, treći Nadalu, a četvrti podsećaju da se tenis igrao i pre "velike trojke" sa asovima poput Borga, Mekinroa, Lejvera, Konorsa i drugih.

- Ne možete uspoređivati tenis od pre 50 godina sa ovim koji se igra danas. Lejver, Mekinro, Konors, Lendl... Oni su igrali drvenim reketima, bila je to neka druga vrsta tenisa. Ko zna koliko bi oni danas bili dobri - naglasio je Đoković.

Srpski igrač inače u Njujorku  brani trofej osvojen prošle godine protiv Huana Martina Del Potra i trenutno ima 16 GS trofeja u svojoj kolekciji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading