PJER I TESLA BODRE NOVAKA!

Autor:

Sport

23.08.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković (32) dobiće nove navijače na predstojećem US openu - svoje pse! Poslednji grend slem sezone prvi put u istoriji dozvoliće četvoronožnim ljubimcima tenisera i teniserki da se šetkaju svuda po kompleksu u Njujorku, pa čak i na terenu i tribinama.

RepublikaFoto: instagram.com/jelenadjokovicndf
Tesla i Pjer

Psi će imati čak i svoje akreditacije, sa sve imenom, fotografijom i sektorima gde smeju da se kreću. Tu vest radosno je objavila kineska teniserka Dženg Sajsaj.

- US open je najbolji. Moj Đuen Bao ne samo da je dobio svoju propusnicu već i poklon od tima - napisala je Džengova na Tviteru uz fotografiju akreditacije.

Nema sumnje da su i ostali učesnici US opena podneli zahtev za propusnicu za svoje pse, a među njima i najbolji teniser sveta. Nole se već 11 godina ne razdvaja od belog maltezera Pjera, kojeg je poklonio svojoj tadašnjoj devojci, a sada supruzi Jeleni. Međutim, Vimbldon mu je još 2011. odbio zahtev za dozvolu da ga uvodi u kompleks u Londonu.

Zatim je u porodicu Đoković 2013. ušetala i smeđa pudlica Tesla. Zato neće biti iznenađenje ako navijači Novaka i Jelenu budu sretali kako šetaju pse po teniskom kompleksu, pored stadiona, na samim terenima tokom treninga, ali i kako Pjer i Tesla navijaju sa tribina za Novaka.

 

 

Četvoronožni skupljači loptica u Njujorku?!

Čelnici US opena osim što su dozvolili igračima da dovode pse, ozbiljno razmišljaju i da ih angažuju na samoj organizaciji turnira. Jedna od ideja je da psi budu skupljači loptica. U tu svrhu testirano je osam rasa, a najbolje se pokazao Bejli, koji je dudl, što je mešavina pudle i još jedne rase. Međutim, organizatori turnira su ostali zagonetni da li će svoj plan sprovesti u delo, a odgovor će možda biti poznat već u ponedeljak kada startuje poslednji grend slem u sezoni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading