SVE JE JASNO: Đoković je prvi favorit za osvajanje US Opena!

Autor:

Sport

20.08.2019

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković važi za velikog favorita za odbranu titule na US openu, koji počinje u ponedeljak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković je ostavio nešto slabiji utisak ovoga meseca posle briljantnog izdanja na Vimbldonu u julu. Nije igrao na turniru u Montrealu, a titulu u Sinsinatiju je prepustio Danilu Medvedevu, od kojeg je poražen u polufinalu ovog mastersa.

Sada su sve misli usmerene ka US openu, poslednjem grend slemu u sezoni, a sudeći prema kvotama Đoković je najveći favorit da ponovo podigne trofej u Njujorku.

Kvote da Đoković četvrti put u karijeri osvoji US open kreću se od dva do 2.25, a sledeći na listi potencijalnih šampiona je Rafael Nadal, sa kvotama od pet do pet i po.

Na trećem mestu je Rodžer Federer, koji je razočarao nastupom u Sinsinatiju, a šansa da on osvojio US open meri se kvotom sedam. 

Zatim slede osvajač Sinsinatija Danil Medvedev sa 15, Stefanos Cicipas, Dominik Tim, Aleksandaar Zverev i Marin Čilić sa po 26, dok su u prvih deset favorita i Sten Vavrinka i Kei Nišikori (obojica po 34).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading