Zimonjić pred Francuze: MI NIKADA NE ODUSTAJEMO!

Autor:

Sport

12.09.2017

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za predstojeći vikend biće odigrani mečevi polufinala Dejvis kupa između Srbije i Francuske na stadionu "Pjer Moro" u Lilu, a selektor-igrač Nenad Zimonjić je izjavio da Srbija, iako u oslabljenom sastavu, ima svoju računicu za prolaz u finale.

RepublikaFoto: Tanjug
Zimonjić nastupa za reprezentaciju pune 22 godine

Teniser Laslo Đere, koji je upao u tim nakon otkaza Tipsarevića, Troickog i Đokovića izjavio je da će Srbija pokušati timskom igrom da izbaci Francuze.

- Prvi put sam u Dejvis kupu. Počastvovan sam i zahvalan selektoru što me je pozvao. Imamo težak zadatak da pobedimo u Francuskoj, ali daćemo sve od sebe. Oni su favoriti, ali verujemo u sebe, igraćemo kao tim i mislim da možemo da pobedimo i ostvarimo dobar rezultat - rekao je Đere u lepom gradu na severu Francuske, a preneo je Teniski savez Srbije.

Selektor Nenad Zimonjić, koji će igrati u dublu, rekao da srpski tim nikada ne odustaje od borbe, bez obzira na to što će njegov mladi tim morati da se bori sa Žoom-Vilfredom Congom, Lukom Pujom, Pjerom-Juzom Erberom i Nikolom Mauom.

- Francuzi su dobra publika, uvek su snažno podržavali reprezentativce, kojima je čast da igraju za svoju zemlju. Nadamo se dobroj atmosferi, to je njihova prednost, ali za nas može da bude velika motivacija i iskustvo. Poznati smo kao zemlja i kao ekipa koja nikada ne odustaje, kada je sve protiv nas mi nađemo način da se borimo i da sve prebrodimo. Daćemo sve od sebe i videćemo šta će se dogoditi", naveo je selektor "orlova - koji za Dejvis kup reprezentaciju naše zemlje igra od 1995. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading