Đoković gospodski: Skidam kapu Medvedevu!

Autor:

Sport

18.08.2019

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković je poražen u borbi za finale od ruskog kolege Danila Medvedeva rezultatom 3:6, 6:3, 6:3 na turniru u Sinsinatiju. Najbolji teniser sveta je rekao da je bio zatečen igrom mladog Rusa u polufinalu i da nije mogao mnogo toga da uradi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- On je igrao neverovatno od rezultata 4:3 u drugom setu. Nisam mogao mnogo da uradim. Pokušavao sam da vratim njegove servise, ali ne možete na pravi način da se pripremite za nekog ko je konstantno pogađao od tog momenta do kraja meča. Možda je napravio dve dvostruke servis greške iz onoliko servisa. Svaka čast Danilu, zaista- rekao je Đoković.

On je dodao i da misli da je odigrao dobar meč, uprkos porazu.

- Možda je trebalo da budem bolji posle 1:1 i brejka u trećem setu, ali moram da skinem kapu Medvedevu...- rekao je Đoković.

Srpski igrač je apostrofirao i činjenicu da je jedan od drugih servisa ruskog igrača leteo brzinom od skoro 206 kilometara na čas.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lav

18.08.2019 09:09

Ako Nole ne promeni taktiku u igri da dobija vise na snagu nego na tehniku, njegovo telo nece dugo trajati u sportu. Federer vise igra na tehniku nego na snagu i on ce trajati do 50 godina. Mozda i duze.