(VIDEO) Džaba Niče što ti publika kliče, nikada nećeš biti kao Novak!

Autor:

Sport

04.08.2019

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nik Kirjos ne može protiv svoje nestašne prirode... Ponovo je napravio šou u Vašingtonu, ali ne može mu se osporiti telenat koji poseduje i koji je više puta dokazao u meču polufinala protiv Stefanosa Cicipasa iz koga je na kraju izašao kao pobednik. Grk se mučio sa opremom, tačnije sa patikama, a Nik Kirjos rešio je da se nađe u ulozi dostavljača opreme i da uz naklon preda patike rivalu.

Nik Kirjos

Naime, dok je Cicipas tražio odgovarajuće patike, Kirjos je bio ljubazan i dostavio mu ih uz zanimljiv gest koji je podigao publiku na noge.

Tokom meča pravio je haos po svom dobrom starom običaju. Grlio sa navijačima, ali se čini da je ovaj gest najviše oduševio navijače.

Odavno nije napravio neki eksces, a mnogi mu još nisu oprostili napade na Novaka Đokovića za koga voli da ističe da želi svima da se dopadne, a šta Nik pokušava?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading