(VIDEO) Kirjos nije realan!

Autor:

Sport

03.08.2019

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac Nik Kirjos ponovo je pokazao zašto je jedan od najtalentovanijih mladih igrača. Na turniru u Vašingtonu je zablistao, u četvrtfinalu turnira u Vašingtonu savladao "laki luzera" Norberta Gombosa sa 6:3, 6:3, a zbog jednog poena koji je pripao problematičnom momku, snimak se mora odgledati više puta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kirjos na Cicipasa u polufinalu u Vašingtonu

Fantastično je odigrao Kirjos. Na kraju meča je imao 26 vinera i svega 10 grešaka. Posebno je 24-godišnjak oduševio poenom u šestom gemu drugog seta.

- Drago mi je što se rad koji sam uložio van terena pokazuje na terenu", kazao je Nik. "Odigrao sam četiri meča u četiri dana na vrlo visokom nivou. Volim i kada se publika uključi, pokušavam da zabavim sve koji dođu na tribine- rekao je Kirjos.

Za mesto u finalu Kirjos će se boriti sa Stefanosom Cicipasom, sa kojim je igrao i u dublu.

- On je neverovatan igrač. Izuzetno ga poštujem. Potpuno je drugačiji od mene. Dve smo krajnosti. Biće zanimljivo. Uzbuđen sam- dodao je na kraju Australijanac.

A vi pogledajte ovaj neverovatan poen i sigurni smo, nećete ga odgledati samo jednom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading