Ivanišević i Đoković, šta dalje?

Autor:

Sport

29.07.2019

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Ivanišević je bio uz Novaka Đokovića tokom prve nedelje Vimbldona. Ipak, još uvek nije poznato da li će hrvatski stručnjak i dalje ostati u timu najboljeg tenisera sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marjan Vajda i Goran Ivanišević

Nakon što se Novak Đoković rastao sa Gebhartom Gričom, jednim od ljudi iz njegovog stručnog štaba, mnogi su se zapitali šta će biti sa Goranom Ivaniševićem koji je trenirao Noleta tokom Vimbldona.

- Razgovarali smo. Pričećemo da se on odmori, pa ćemo videti što dalje. Pričali smo, ne mogu reći da nismo. Videćemo - rekao je Goran Ivanišević za hrvatske medije.


Nije uživo mogao da prati epski meč Đokovića i Federera, nego pred televizorom. Rekao je da ga je "bolela guzica" od sedenja, a istovremeno je propustio priliku da "potkači" prijatelja Ivana Ljubičića koji je trener Švajcarcu...

- Čestitao je meni Ljubo čim sam ušao u Đokovićev tim. Pa kako i ne bi! Kao što sam i ja njemu čestitao kad je postao trener Federeru - istakao je Hrvat i dodao:


- Srećan je zbog mene. Pa kad te zove broj 1, to se ne odbija, toga nema... Ljubo i ja smo veliki prijatelji. Napravio je velike stvari s Rodžerom, ali kad je Novak fokusiran, kad igra kako treba, niko ga ne može pobediti. Tako ja mislim. A i videli ste u finalu Vimbldona - zaključio je Ivanišević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading