Stara Pazova slavi prvi ATP trofej iz Umaga!

Autor:

Sport

22.07.2019

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stara Pazova slavi prvu ATP titulu. Za to je zaslužan srpski teniser Dušan Lajović, koji je u finalu turnira serije 250 u hrvatskom Umagu savladao Mađara Atilu Balaša sa 7:5, 7:5.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Dušan Lajović

Popularni Duci u aprilu je poražen u finalu mastersa u Monte Karlu, ali je potvrdio da je u sjajnoj formi na šljaci, gde je došao do prve titule u karijeri. Momak čija je rezidencija u Staroj Pazovi trofej je posvetio najmilijima.

- Hvala svim ljudima koji me podržavaju. Bila je prelepa atmosfera, puno ste mi pomogli, nadam se da ćemo se još viđati u finalima. I za kraj hvala mom timu, porodici, prijateljima, familiji. Skoro smo bili u jednom finalu, nisam uzeo titulu. Ovu posvećujem vama. Ne mogu biti srećniji, konačno sam osvojio trofej - izjavio je Lajović.

Srpski teniser zbog zgusnutog kalendara retko stiže da bude kod kuće, ali ističe da uživa u Staroj Pazovi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šljaka mu je omiljena podloga

- Jako sam retko kod kuće, par dana mesečno. Volim da provodim vreme sa porodicom, prijateljima, devojkom. Uživam u Pazovi.

Interesantno je da ga je život u ovoj opštini i naveo da počne da se bavi tenisom.

- U to vreme, za moj uzrast, u Pazovi sam mogao da treniram samo tenis. Ja sam, naravno, hteo na fudbal, ali sam bio suviše mali da bih ga trenirao - istakao je Lajović.

Napomena: Izneti stavovi u podržanom medijskom projektu ne izražavaju nužno stavove opštine Stara Pazova

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading