Troicki poveo, pa ostao bez glavnog žreba!

Autor:

Sport

21.07.2019

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Viktor Troicki završio je takmičenje na turniru u Atlanti u prvom kolu kvalifikacija, porazom od domaćeg igrača Rajana Harisona u meču koji je počeo u subotu, a završen je u nedelju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Viktor Troicki

Harison je u tom duelu slavio sa 4:6, 7:5, 7:6 (7:5), posle dva i po sata igre i tako osigurao susret sa sunarodnikom Kevinom Kingom.

Troicki je posle velike borbe osvojio prvi set, pošto je bio bolji posle niza brejkova, pošto je prethodno odbranio priliku koju je Harison imao da mu oduzme servis. Amerikanac je u drugom setu vrlo brzo preuzeo kontrolu, u četvrtom gemu je napravio brejk, ali mu je Viktor uzvratio tri gema kasnije. Obojica su bili relativno sigurni na svojim servisima od tada, ali je Harison uspeo da ‚slomi‘ srpskog tenisera u 12. gemu i tako sprečio ulazak seta u taj-brejk.


U odlučujućem setu, Troicki je odmah napravio brejk, imao je šansu da isto učini četiri gema kasnije, ali je umesto toga odmah potom Harison stigao do izjednačenja. Igralo se gem za gem, da bi posle devetog gema usledio prekid zbog kiše, a meč bio nastavljen tek u nedelju. Pre prekida, Viktor je imao tri brejk šanse, da bi se potom igralo gem za gem, a u taj-brejku je Harison bio bolji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading