Federer Novaku: Ovo je bilo ludilo, neverovatan meč!

Autor:

Sport

14.07.2019

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nimalo zabrinuto nije izgledao Rodžer Federer posle poraza od Novaka Đokovića rekavši da mu je drago što je ličnim primerom dao povod ljudima da i u 37 godini mogu da rade velike stvari.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Osvajač osam trofeja na Vimbldonu nije uspeo da stigne do devetog na trećem grend slemu u sezoni, ali je petočasovni duel sa Novakom okarakterisao kao "ludilo".

- Bio je sjajan meč. Bio je dug i moglo se videti sve. Igrali smo odličan tenis, mogu da budem prezadovoljan svojom partijom, ali, Novače, ovo je bilo ludo - rekao je Federer posle meča i dodao:

- Nadam se da dajem povod ljudima da sa 37 godina rade velike stvari. Dao sam sve od sebe, nisam mogao više od ovoga. Trebaće mi vremena da se oporavim - rekao Federer.

Švajcarac se zahvalio supruzi na podršci svestan da nisu zadovoljni "tanjirom".

- Neće biti zadovoljni tanjirom, radije bismo odneli zlatni pehar, ali sada se vraćam ulozi oca i supruga...- zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading