Mesi priznao da je Novak bolji: Spreman na klupu

Autor:

Sport

13.07.2019

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna stvar dogodila se na kraju treninga Novaka Đokovića, dan uoči velikog finala Vimbldona sa Rodžerom Federerom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Taman kada se najbolji teniser sveta spremao da napusti Aorangi park gde je vežbao puna dva sata, došao je nejajavljeno fudbaler Barselone Đerer Pike sa svojim saradnicima iz grupacije "Kosmos" novim sponzorom Dejvis kupa.

Novak i Pike su se punih desetak minuta zadržali u spontanom i srdačnom razgovoru, pretpostavljamo da je tema bila Novakovo učešće u premijernom formatu Dejvis kupa, ali Španac nije bio raspoložen da srpskim novinarima otkrije detalje razgovora.

Novak je celu situaciju iskoristio da podigne sebi ali i svima prisutnima raspoloženje, našalivši se zbog čega je Pike došao ovde na Vimbldon.

- Kaže da je otvoren prelazni rok, da su sada voljni malo da promene svoju filozofiju tima, o tome kako nabavljaju igrače. Obično traže najbolje igrače, ali sad hoće nekoga iz tenisa. Spomenuli su da su zainteresovani za mene, da igram po levom krilu i da nabacujem lopte Suarezu. Jer Mesijev nivo je malo opao, pa hoće mene malo da ubace umesto njega - nasmejao se branilac trofeja na Vimbldonu.

Potom je nastavio u istom stilu:

- Planiraju mene da stave ispred njega. Sa Mesijem sam već pričao, on je rekao "ti si stvarno mnogo bolji fudbaler od mene, sešću na klupu i čekaću da uđem kao rezerva i biću zadovoljan s tim!"

Na pitanje hoće li to značiti da je Ivan Rakitić istisnut iz tima, Novak je rekao da nije, nego da je samo promenio ulogu.

- Rakitić igra, on će biti u sredini, nego po levom krilu...To je ono.. Evo sad me svi zovu, i Siti i Junajted. Pike je došao samo zbog toga da bi me vrbovao! Tako da videćemo, saznaćete! - rekao je Novak i otišao da odmara pred veliko finale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading