Pitanja za razmišljanje: Ko igra najbolji tenis svih vremena? Ko je najbolji teniser svih vremena?

Autor:

Sport

10.07.2019

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ostvario je jubilarnu, 70. pobedu na Vimbldonu. Novak je do tog sjajnog broja došao pobedom u četvrtfinalu nad Davidom Gofanom gde je pokazao da kada igra svoju igru nijedan teniser van teniske trojke ne može da mu doskoči.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta

Sa devet polufinala Vimbldona Novak se na trećem mestu večne liste po brojku plasmana u polufinale izjednačio sa Borisom Bekerom, Arturom Gorom i Herbertom Lofordom.

Nije ni čudo što su mnogi bili ushićeni njegovom igrom, tako da je i britanski TV komentator Endrju Kasl, bivši teniser, imao samo reči hvale. I to ne bilo kakve.

- Pitanje je, ko igra najbolji tenis svih vremena? Ne ko je najbolji igrač svih vremena. Mislim da je Novak podigao taj nivo igre poslednjih godina. I to na nivo koji nikad ranije nisam video. I to još kažem ja koji obožavam Rafu i Rodžera! I Mareja, i Vavrinku i još mnoge druge- izjavio je Kasl u razgovoru sa koleginicom sa BBC-a Sju Barker.

Podsetio je još jednom na januar i pobedu nad Nadalom u Melburnu.

- Novakovo izdanje u finalu Australijan Opena bio je najviši standard tenisa ikad viđen, u to sam apsolutno siguran- zaključio je Kasl.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading