Đoković: Moglo je sve da krene u drugom smeru!

Autor:

Sport

10.07.2019

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je u četvrtfinalu Vimbldona savladao Davida Gofana u tri seta, potom je srpski as otkrio šta je bio ključan detalj meča protiv Davida Gofana u četvrtfinalu Vimbldona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković u polufinalu Vimbldona

- Ušao je odlično u meč. Diktirao je tempo sa osnovne linije. Zasluženo je vodio sa 4:3 i servirao je da potvrdi brejk. Došle su i nove loptice, međutim odigrao sam dobar gem i odmah sam vratio brejk- rekao je Novak posle meča.

- Ključan servis gem bio je pri rezultatu 5:4. Moglo je sve da ode u drugom smeru, ko zna šta bi se desilo da sam izgubio prvi set- rekao je Đoković.

Najbolji teniser sveta u borbi za finale igraće protiv Roberta Bautiste-Aguta, koji je u četiri seta savladao Gvida Pelju.

Na pitanje ko više uživa u "deljenju srca" na kraju meča, Novak je rekao: "Ja više uživam. To je sad već postala tradicija posle meča. Nadam se da i publika uživa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miodrag

10.07.2019 19:12

Pa krenulo je u drugom smeru posle vocstva Gofina u 1-om setu od 4:3 kada je bio na servisu I od tada izgubio 15 gemova a Nole 2 gema.